Dandelion Design ontwerpt fraai en functioneel - websites en drukwerk - gevestigd in de binnenstad van Groningen.

Website Onderhoud

Afhankelijk van de hoeveelheid onderhoud - verversen van tekst en beeldmateriaal, pagina's toevoegen, etc. - kunt u een contract afsluiten op jaarbasis dan wel uw website tegen uurtarief laten onderhouden.

Bij een site van Dandelion Design krijgt u een jaar onderhoud tegen gereduceerd tarief. Zo kunt u een goede inschatting maken van wat u aan website onderhoud nodig denkt te hebben.

Een mailtje is genoeg voor een snelle update, meestal dezelfde dag nog.

Content Management System of Website Onderhoud?

Met een Content Management Systeem (CMS) kunt de inhoud van uw website - de content - zelf leren beheren.

Lang niet iedere website heeft een Content Management Systeem nodig. Het kan handig zijn, maar een kant en klaar CMS pakket is vaak overkill en gebruiksonvriendelijk.
Bovendien is de code van websites met een CMS niet geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat de google score van uw website niet ten goede komt.

Een goed en gebruiksvriendelijk CMS dat uw zoekmachinescore overeind houdt, moet op maat gemaakt worden en is dus duurder dan een kant en klaar pakket.

Als u een database gestuurde website wilt, die door meerdere mensen beheerd en up-to-date gehouden moet worden, dan is een CMS aan te raden.
De keuze is aan u, wij leveren zowel CMS's als onderhoud en kunnen u adviseren bij het maken van uw keuze.

Website Onderhoudstool

Ook is het mogelijk zowel onderhoud door Dandelion Design te laten doen, als zelf - met een door DD geleverde tooltje - bijvoorbeeld uw FAQ te verversen.

Website met Weblog

Als u aan uw huidige site alleen nieuws wilt toevoegen, kunt u door ons een weblog in de stijl van uw website op uw domein laten zetten.
Op die manier kunt u zelf de site updaten en van wetens -
waardigheden voorzien.

Weblogsystemen zijn te onderhouden via een beheerderspagina voor het toevoegen en bewerken van berichten.

Webdesign - nieuws

er was eens een .mobi domein

Met de introductie eind 2006 van het Top Level Domain (TLD) .mobi werd een nieuwe stap gezet in de ontsluiting van het internet vanaf mobile devices. Toen nog: mobiele telefoons, smartphones en PDA's. Nu smartphones en tablets, waarvan er wereldwijd veel meer in gebruik zijn dan PC's.

. . .

Inmmiddels is .mobi grotendeels ingehaald door responsive design, ook al zijn er nog wel miljoenen geregistreerde domeinnamen.
Met name in China en Japan is .mobi still going strong en wellicht blijft het interessant voor de mobile-only markt.

. . .